Wat is de beste leeftijd om kruidenmolens te kopen?

Emily van Wijk

kopen zo oud mogelijk. Ik heb bijvoorbeeld tot nu toe meer dan 100 kruidenfabrieken verkocht. Ik weet zeker dat ik meer kan verkopen.

Als je nieuw bent hier u een kijkje nemen via mijn blog, kom dan hier terug, of naar mijn facebook pagina waar ik zal proberen om al uw vragen te beantwoorden. Ik zal ook het plaatsen van nieuwe blogposts in deze categorie. Als u wilt me vergezellen in de kruidenmolens en kruiden slijpen wereld kijk dan eens naar de lijst van mijn andere sites. Gleichwohl ist Bedwantsen Hoe Kom Je Eraan einen Probelauf wert. En als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws over specerijenmolens, vergeet dan niet om je te abonneren op mijn blog, die elke keer dat ik een nieuwe post uitdeel, wordt bijgewerkt. Bedankt voor het lezen. Ik hoop dat je genoten hebt van mijn blog. U contact met mij opnemen via e-mail [email protected] Mijn eerste post ging over de beroemde Spice Mill door een Nederlandse ontwerper. Dit bericht ging over mijn reis naar een Spice Mill in Londen. Hier zijn enkele hoogtepunten: Het ontwerp is een beetje eigenzinnig en de bouw is niet zo geweldig. Het voelt alsof het is gemaakt van goedkope materialen. Ik had wat moeite om mijn camera op te zetten en foto's te maken van het interieur. De deur is moeilijk te openen omdat het mechanisme niet sterk genoeg is. Je moet voorzichtig zijn en zet een zwaar gewicht op. De machine is erg luidruchtig, ik kon niet het lawaai te stoppen. En je het niet dicht krijgen. Ik was in staat om de binnenkant te zien, maar ik wil niet om het te laten zien, want ik kan niet de foto's te nemen. Moet ik kruidenmolens kopen? Ik heb geprobeerd om wat foto's te nemen op de afstandsbediening van de camera, maar ik kon het niet aan het werk krijgen. Wat te doen? Dit is niet de eerste keer dat ik te horen krijg dat ik de binnenkant niet mag laten zien omdat het gevaarlijk is. Ik weet niet hoe de fabrikant dit kan doen. Als u een kruidmolen wilt kopen, zou het een deksel moeten hebben. Het deksel moet vanzelf sluiten. U binnen de binnenkant van een kruidenmolen zien. Het eerste dat me stoort is dat ze niet houden het deksel goed gesloten en de molen moet worden uitgeschakeld wanneer u het sluit. En ik denk dat dat een beetje eng is, want er zijn veel mensen die vergiftigd zijn. Maar het deksel is niet genoeg en ik ga je een geheimpje vertellen. Je het deksel sluiten. Er is een geheime truc. Dadurch ist es aller Voraussicht nach besser als kruidenmolen.