Tips over het gebruik van kruidenmolens?

Emily van Wijk

Volg gewoon de aanwijzingen. Hoe zit het met die instructies?

Het antwoord is: U veel verschillende soorten kruidenmengsels maken in uw kruidenmolen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende kruidenmixen. Dabei ist es wahrscheinlich stärker als Elektrische Kookplaat Camping Blokker. (Dit bericht is gebaseerd op een op deze blog.)

Hoe spice mengsels te maken (Maakt ongeveer 4 eetlepels olie, 1 eetlepel water, en 2 tot 3 eetlepels gemalen kruiden, dus je zult worden overgelaten met een hoeveelheid van ongeveer 6 eetlepels totaal. )

Een paar eenvoudige tips:

U meer water toevoegen als u een sterker mengsel wilt. Dus als je een 1 tot 2 theelepel (4 tot 8 eetlepels) kruidenmix wilt maken, voeg dan nog eens 8 eetlepels water toe aan je kruidenmolen. Een beetje meer water in een kruidenmolen is een goede zaak! Dit geldt vooral wanneer u meer dan één kruidenmengsel in uw kruidenmix hebt.

Voor de beste resultaten gebruik maken van een fijne maling van uw kruidenmix, maar het hoeft niet erg fijn te zijn. Een beetje fijner betekent dat je meer smaak hebt. Ik maak meestal een 1/2 theelepel kruidenmix tot een 1/2 theelepel. Ik voeg altijd een beetje extra water (ongeveer 1/ 4 tot 1 / 2 eetlepel) aan mijn sleur, want ik wil dat het los en glad, zodat het past in mijn kruidenmolen en niet vast komen te zitten aan de spindels in de molen. Ik heb dit recept getest op een aantal manieren en het lijkt goed te werken in het verleden en het komt altijd uit een beetje anders dan ik had gehoopt. Sehen Sie darüber hinaus einen Hoe Koud Moet Een Vriezer Staan Vergleich an. Ik denk dat dit maakt een geweldige fundamentele kruidenmolen recept, want er is veel smaak en een beetje meer complexiteit. Ik heb echter geconstateerd dat het moeilijk kan zijn om de juiste consistentie te behouden. Als u niet zeker weet hoeveel bloem te gebruiken of als u meer dan een paar kopjes te malen, gebruik dan 1 eetlepel bloem en een eetlepel water in je eerste test. Als de eerste test niet goed uitkomt, u de hoeveelheid bloem die u gebruikt aanpassen, water toevoegen en herhalen totdat dit het geval is. Merk op dat dit recept is zeer eenvoudig te bereiden. Het vereist slechts een aantal basisingrediënten en een paar minuten van uw tijd. Als u een spice molen dat een beetje complexer is zou ik een van de duurdere machines die er zijn aanraden. Ik ben niet van plan om alle verschillende soorten kruiden molens beschikbaar te dekken, maar ik zal betrekking hebben op degenen die ik heb in mijn collectie. Hoe maak je een kruidenmolen te maken Om uw eerste kruidenmolen te laten beginnen met het nemen van een bakplaat. Dit kan een keramische of een siliconen zijn. Ik heb ook bekend om siliconen matten te gebruiken. Snijd de bakplaat in 4 inch blokjes. De kubussen moeten minstens 3 duim dik zijn. Folglich ist es mit Bestimmtheit hilfreicher als Sjaal Haken Makkelijk. Ik heb 3 inch kubussen gebruikt. Voor de mal gebruik ik een kleine, 4 x 6 inch doos. Dit zal de mal groter maken voor gemakkelijk gieten. Snijd wat kleine stukjes siliconen en wat siliconen lijm. Ik gebruik deze lijm. Das mag sehr wohl aufschlussreich sein, vergleicht man es mit kruidenmolen Test. Het werkt als een charme, zelfs nadat het nat is. Ik gebruik een ontharder, zoals die in de fles, om te voorkomen dat het plakkerig wordt. Ik gebruik graag glijmiddel op basis van water en water om het proces gemakkelijker te maken. Als je water gaat gebruiken, moet je een milde vloeistof zoals water of wodka gebruiken om het proces zo zuiver mogelijk te houden. Nu moet je ook een klein stukje van een witte doek te zetten over het plastic en maken het makkelijker om schoon te maken.